POKECITY ZAANDAM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 346 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij PokeCity Zaandam. Meer weten? Ontdek meer

28 sep 2022 om 19:13 Het eten was prima, maar wegens verbouwing vroeg ik telefonisch om wegwerp bestek. Dat zat er niet bij. Ik heb heerlijk ouderwets met mijn handen gegeten. Wat een beleving!
28 sep 2022 om 18:44 Lekker zeker vaak bestellen alleen bak is te klein
26 sep 2022 om 14:43 was weer lekker
12 sep 2022 om 20:38 Eten was heerlijk. 60 min bezorgtijd op maandag terwijl er op de site 25-40 staat valt tegen als je trek hebt
5 sep 2022 om 23:26 De poké bowls waren net als altijd heerlijk
4 sep 2022 om 18:09 Super lekker en goede bezorging.
4 sep 2022 om 1:37 Heerlijk gegeten. Verse ingrediënten, en niet zuinig met de toppings. Geen overdreven grote porties, precies genoeg voor een normale/kleine eter.
22 aug 2022 om 22:41 It was good, and the food was tasty. However, we were frustrated because the bowl was almost empty of rice. Since it's not cheap we expected more in this aspect because it used to have more food in there.
22 aug 2022 om 20:55 De 'regular' is echt een kleine portie. Noem het dan S, en maak een M en L. Een uur voor de delivery voor een poke bowl op maandagavond, vond ik ook wat overdreven. Smaakte prima.
19 aug 2022 om 21:04 Hier bestel ik vaker. Het eten (pokebowl) is altijd erg lekker en arriveert op tijd. Helaas deze keer een kleine bowl ipv een grote ontvangen.
17 aug 2022 om 21:50 Twee keer al de chilli cheese nuggets vergeten. Daarbij hebben ze nu de porties aangepast. Een grote portie is nu hetzelfde als een kleine portie voorheen. Dat was dus de laatste keer poke city voor mij. Je krijgt véél minder voor hetzelfde geld.
14 aug 2022 om 20:28 Ik bestel vaker bij ze, maar vandaag was echt niet goed. Ik had een grote bowl besteld, maar kreeg een kleine. Er zat veel te veel mayonaise op mijn pokebowl, heel weinig zalm, een dun laagje rijst. Heel jammer. Verder ook geen saus bij de loempia’s.