POKECITY ZAANDAM

POKECITY ZAANDAM Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 276 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij PokeCity Zaandam. Meer weten? Ontdek meer

13 mei 2022 om 22:45 Ik kreeg quinoa terwijl ik sushi rijst heb besteld maar was wel lekker
8 mei 2022 om 20:19 2e keer besteld en heerlijk weer. Snel bezorgd ook en dat zelfs op een zondag.
1 mei 2022 om 8:01 Goede Service
24 apr 2022 om 22:14 Dit is de beste tent waar ik een pokebowl heb gegeten. Heb een pokebowl salmon genomen. Verse ingrediënten en de zalm was zalig. Zeker een aanrader
24 apr 2022 om 1:59 Cola besteld niet gekregen… 3 keer getracht te bellen geen gehoor. Zalm stonk en was niet vers… geen aanrader!
22 apr 2022 om 18:57 Hele lekkere bowl! Vers en snel bezorgd. Dankjewel!
22 apr 2022 om 7:52 Snelle service en heerlijke poke bowl!
20 apr 2022 om 20:35 Heerlijke sushi burrito met zalm. Sashimi salade erg lekker. De grote poke bowl hadden we iets groter verwacht maar lekker fris en knapperig. En dat terwijl we toch iets verder weg wonen. We gaan hier zeker vaker bestellen.
18 apr 2022 om 23:31 Ben vier keer naar de toilet gegaan hiervan
17 apr 2022 om 19:35 We hadden besteld voor bezorging om 17:30 maar het was er al om 17:00 . Nu geen probleem omdat er gelukkig al iemand thuis was en het een koude maaltijd was. Maar zou plezierig zijn om op te letten hoe laat iets bezorgd moet worden. Het eten was goed
14 apr 2022 om 21:30 Smaakvol zelf samen te stellen.. Altijd vriendelijke snelle levering
12 apr 2022 om 9:33 de bestelling kwam te vroeg. Deksel van een van de bowls was open. We hadden twee bowls met verschillende ingredienten besteld, de ingredienten waren door elkaar gehaald/gemixt. Rijst was te plakkerig en de mango was te zuur om te kunnen eten