POKECITY ZAANDAM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 372 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij PokeCity Zaandam. Meer weten? Ontdek meer

21 nov 2022 om 13:36 Delivery took unusually long. Person who answered my phone call was nice and assured me that my order was on the way. Food was delicious as ever. Thank you for being patient on a busy Sunday evening
21 nov 2022 om 7:26 Veel te laat bezorgd, koud en geen excuses.
20 nov 2022 om 21:04 Ik belde op om te vragen waar onze bestelling bleef na 90 minuten. Heel bijdehand werd er gesproken tegen mij. Even schreeuwen dat jij het druk heb. Zeer klantonvriendelijk. Eten is ook echt een stuk minder. Online fooi krijgen de bezorgers niet!
20 nov 2022 om 20:02 Bezorging was veels te lang. En de poke bowl is niet meer zoals het was. Heel stuk minder eten dan voorheen?!
20 nov 2022 om 15:04 Duurde veelste lang.. en heb last van diarree gekregen
20 nov 2022 om 15:03 Zwaar aan de schijterij gezeten
17 nov 2022 om 13:09 Eten was goed zeker weten. Ja mag wel wat doen aan die tempo in de keuken
16 nov 2022 om 21:19 Eten was heerlijk alleen vind ik jammer dat niet op tijd was en moest ik half uur langer wachten
14 nov 2022 om 20:34 Snelle bezorging en heerlijke poke bowl. I bestel hier zeer regelmatig.
13 nov 2022 om 16:50 By far the best pokebowl I’ve eaten in a while and trust me I’ve been to places! Delivered in literally 15 minutes.. love it.
12 nov 2022 om 23:06 Deze keer was echt lekker!
10 nov 2022 om 22:25 Goed heerlijk